Van Bloois

Vastgoed Beheer & Bouwkundig Tekenbureau

Wie zijn wij

Frans en Marjan van Bloois

 
Van Bloois Vastgoed Beheer (Frans van Bloois)

In de rol van sr. exploitatiemanager is Frans van Bloois operationeel verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van diverse langlopende TB&O-projecten (looptijden varierend tussen 3 tot 5 jaar) voor opdrachtgevers met diverse grote kantoorpanden in en rond Amsterdam.

Vanuit de functie Manager Projects, Maintenance and Purchasing bij een vastgoedbelegger heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van TB&O van winkelvastgoed, aanpassingen aan winkelunits en winkelcentra, opstellen van de Meerjaren onderhoudsbegrotingen & budgetten, het onderhouden van contacten met Gemeenten, Huurders, Winkeliersverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Daarvoor is Frans van Bloois gedurende 4,5 jaar verantwoordelijk geweest voor,- en heeft uitvoering gegeven aan, het exploitatiemanagement van een ziekenhuis in de rol van Exploitatiemanager. Het beheren van onderhoudscontracten en verantwoordelijkheid voor functionele aanpassingen, organiseren van wachtdiensten, inspecties en onderhoudsplanningen behoorden daarbij tot de dagelijkse routine.


Voor een uitgebreider profiel zie:   View Frans van Bloois's profile on LinkedInVan Bloois Bouwkundig Tekenbureau
(Marjan van Bloois) 

Al ruim 10 jaar levert Van Bloois Bouwkundig Tekenbureau kwaliteit in tekenwerk. Wij werken met inhoudelijke vakkennis, ervaring en toewijding aan al het mogelijke bouwkundige en technische tekenwerk.

Het tekenwerk dat Marjan levert is zeer divers en bestaat uit technische tekeningen voor alle denkbare verbouwingen en nieuwbouw van en aan woningen, bedrijven, winkels, zorginstellingen, sportverenigingen,scholen en monumenten.
 
Marjan is als Bouwkundig Tekenaar  al bijna 20 jaar werkzaam. Zij heeft bijna 10 jaar bij gerenomeerde Architectenbureaus gewerkt en heeft hier de benodigde ervaring opgedaan. Hier heeft zij gewerkt aan onder andere diverse grote woningbouwprojecten en utiliteitsbouw zoals bedrijfsruimtes, kantoren, scholen en winkelcentra door het hele land.


Voor een uitgebreider profiel zie: