Bouwkundige tekening

Heeft u plannen voor het aanbouwen van een aanbouw, plaatsen van een dakkapel of het wijzigen van de gevel dan heeft u een bouwtekening nodig voor de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning).

Om een omgevingsvergunning snel en efficiënt goedgekeurd te krijgen bij een gemeente is het van belang dat de tekeningen compleet, duidelijk en goed verzorgd zijn. Wij zijn op de hoogte van alle huidige regelgeving en hebben de benodigde bouwtechnische kennis. Kortom wij leveren bouwtekeningen die voldoen aan alle voorschriften en nodig zijn voor het aanvragen van de bouwvergunning.

Wat krijgt u van ons:

Z

Gevelaanzichten

Z

Plattegronden

Z

Doorsneden

Z

Detailleringen

Z

Situatietekeningen

Omgevingsvergunning aanvragen

Heeft u ook hulp nodig bij het aanvragen van de omgevingsvergunning? Van Bloois Tekenbureua helpt u graag bij het verzorgen van de complete aanvraag. Wij zullen namens en voor rekening van onze opdrachtgever alle formulieren voor het aanvragen van de omgevingsvergunning invullen en het overleg met de gemeente onderhouden indien er vragen zijn om zaken toe te lichten of te onderbouwen.

Contact Van Bloois Bouwkundig Tekenbureau

Heb je vragen over een van onze diensten? Neem gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur of gebruik onderstaand contactformulier.  

Gedempte Sluiskom 14, 1191 GP Ouderkerk aan de Amstel

+31 20 33 14 333

marjan@vanbloois.nl

KvK 12345678

BTW NL12.12334567.B01

NL00 BANK 0123 4567 89