Team Van Bloois

Team Van Bloois bestaat uit Frans  en Marjan van Bloois.  Frans neemt hierbij Vastgoed en Beheer voor zijn rekening en regelt alles voor u op het gebied van projectmanagement en facilitaire diensten. Marjan van Bloois is de drijvende kracht achter het Bouwkundig Tekenbureau en heeft al talloze bouwkundige tekeningen uit haar hand laten komen.

Technisch Beheer & Onderhoud en Facilitaire dienstverlening

Deskundige organisatie van beheer en onderhoud van gebouwen, installaties en
andere facilitaire taken.

Bouwkundige tekeningen voor particulieren en bedrijven

Bouwkundig tekenwerk voor elke fase van het bouwproces.

Wie zijn wij

Frans van Bloois

Vastgoed Beheer

Binnen Vastgoed Beheer, neemt Frans de deskundige organisatie van beheer en onderhoud van gebouwen, installaties en andere facilitaire taken voor zijn rekening. Door zijn praktische installatietechnische achtergrond heeft hij dan ook grote affiniteit met werkzaamheden aan elektrotechnische installaties, brandmeld- en sprinklerinstallaties en alle daarmee verbonden overige installaties.

Zo heeft hij ook veel ervaring op het gebied van Technisch Beheer en Onderhoud in winkelvastgoed (aanpassingen aan winkel- units & centra en het daarbij behorende opstellen van begrotingen, budgetten en het onderhouden van alle contacten met de betrokken, al dan niet uitvoerende, partijen. Of het nu gaat om voltijd interim projecten op één vaste locatie tot het begeleiden van diverse technische projecten, Frans ontzorgt daadkrachtig en praktisch.  

Marjan van Bloois

Bouwkundig Tekenbureau

Sinds 1993 is Marjan al werkzaam als Bouwkundig Tekenaar en mocht zij bij gerenommeerde Architectenbureau’s haar kennis uitbreiden en veel ervaring opdoen. Zij maakte daar vele bouwkundige tekeningen voor ondere andere grote woningbouwprojecten, bedrijfsruimtes, kantoren, scholen en winkelcentra door het hele land.

In 2002 besloot zij dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en richtte Van Bloois Bouwkundig Tekenbureau op. Voor zowel particulier als bedrijf, levert Marjan technisch tekenwerk voor alle denkbare verbouwingen, nieuwbouw en renovaties van woningen, bedrijven, winkels, zorginstellinge, sportverenigingen, scholen en monumenten. Zij werkt dan ook met inhoudelijke vakkennis, expertise, ervaring, maar bovenal met enorme toewijding aan al het bouwkundige en technische tekenwerk.

Alleen het beste is goed genoeg

9

Altijd op zoek naar duurzame oplossingen

Door duurzaam en energiezuinige oplossingen in de projecten toe te passen.

9

Wij werken graag samen met u niet voor u!

Samenwerken zien wij als sleutel tot succes.

9

Wij streven naar kwaliteit

Er wordt altijd gezocht naar de best mogelijke oplossing binnen het budget.

vastgoed beheer projecten

BOUWKUNDIGE TEKENINGEN

“You can’t build a great building
on a weak foundation”

Gordon b hinckley